Olen 28-vuotias kirjastoalan opiskelija ja kansalaisaktivisti. Kiinnostuksen kohteisiini kuuluvat luonnontieteet, elokuvat, kirjallisuus, historia ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Suurimman osan elämästäni olen asunut Helsingin Laajasalossa, mutta olen välillä ollut opiskelemassa muualla Suomessa.

Arvot ja tavoitteet

Minulle tärkeitä asioita ovat luonnonsuojelu, tasa-arvo ja eläinten oikeudet. Tärkeitä teemoja minulle ovat myös nuorten asiat, seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeudet sekä yksilönvapaudet. Kannatan perustuloa, pienempiä veroja, turhien rajoitusten poistamista ja byrokratian vähentämistä. Vastustan holhousyhteiskuntaa. Jokaisella tulee olla vapaus toimia haluamallaan tavalla, kunhan ei loukkaa muiden vastaavia vapauksia.

Miksi Piraattipuolue?

Olen Piraattipuolueen ehdokkaana, koska se on ainoa puolue, joka ajaa yksilönoikeuksia, byrokratian vähentämistä ja avoimuutta päätöksenteossa. Pidän erittäin tärkeänä asiana avoimuutta päätöksenteossa. Kun päätöksiä tehdään, tulisi kaikki päätöksissa käytettävä tieto olla myös kansalaisten saatavilla. Tiedon tulisi myös olla selkokielistä, jotta tavallinenkin kansalainen kykenisi ymmärtämään sen.

Close Menu