fbpx
Miksi juuri minua pitäisi äänestää?

Miksi juuri minua pitäisi äänestää?

Ennakkoäänestys päättyi eilen ja sunnuntaina on virallinen vaalipäivä. Nyt on viimeiset hetket vakuuttaa äänestäjät siitä, että juuri minä olisin pätevä edustamaan heitä Helsingin kaupunginvaltuustossa. Itsensä kehuminen on aina ollut minulle vaikeaa. Jos esimerkiksi koulussa on täytynyt kirjoittaa itsearviointi, niin yleensä olen arvioinut itseni alakanttiin. En nimittäin koskaan ole tykännyt itseni kehumisesta. Yritän kuitenkin nyt parhaani mukaan esittää joitakin perusteluja sille, miksi juuri minua kannattaisi äänestää.

Ensinnäkin tapanani on perehtyä asioihin hyvin ja etsiä aiheesta mahdollisimman paljon tietoa. Kuuntelen mielelläni asiantuntijoita ja eri mieltä olevia ihmisiä muodostaessani omaa käsitystäni asiasta. Pyrin aina tekemään päätökset faktojen pohjalta. Olen myös valmis muuttamaan käsityksiäni, jos minun osoitetaan olevan väärässä.

Monia ihmisiä saattaa kuitenkin kiinnostaa enemmän käytännön kokemus. Olen viime vuosina opiskellut eri puolilla Suomea erilaisissa oppilaitoksissa ja tavannut erilaisia ihmisiä. Uskon, että nämä kokemukset auttavat tekemään koulutusta ja nuoria koskevia päätöksiä. Minulla on myös omakohtaista kokemusta kiusaamisesta, peruskoulun keskeytymisestä ja syrjäytymisestä.

Minulle tärkeitä asioita ovat myös ympäristösta huolehtiminen ja eläinten oikeudet. Jos haluat Helsingin kaupunginvaltuustoon jonkun, joka puolustaa ympäristöä ja eläinten hyvinvointia, niin saatan olla juuri oikea valinta sinulle.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.