fbpx
Kiitoksia kaikille!

Kiitoksia kaikille!

Kuntavaalit ovat ohi ja vaalitulokset ovat selvillä. Itse sain peräti 17 ääntä, mikä oli yllättävän paljon. En rehellisesti sanottuna odottanut, että saisin näin paljon ääniä. Ajattelin ennen vaaleja, että hyvä jos saan edes muutaman äänen. Ääniä kuitenkin tuli enemmän ja olen kiitollinen kaikille niille ihmisille, jotka päättivät äänestää minua. Pidän jokaista ääntä osoituksena tuesta ja luottamuksesta minua kohtaan.

Näissä vaaleissa kampanjoin käytännössä nollabudjetilla ja aloitin kampanjoinnin melko myöhäisessä vaiheessa. Olin myös äänestäjien keskuudessa varsin tuntematon henkilö ja kampanjointini rajoittui lähinnä sosiaaliseen mediaan. Kun ottaa kaiken tämän huomioon, niin pidän 17 ääntä varsin hyvänä tuloksena.

Kaiken kaikkiaan tämä kokemus on ollut varsin hyvä ja mielelläni asettaudun ehdokkaaksi myös tulevissa vaaleissa. Aion ehdottomasti jatkaa tämän blogin kirjoittamista ja olen ajatellut myös, että alkaisin tekemään videoita YouTubeen. Tavoitteena on saavuttaa entistä suurempi yleisö, jotta saisin seuraavissa vaaleissa vielä enemmän ääniä. Aion myös panostaa seuraaviin vaaleihin enemmän ja tavoitteena on myös kasvattaa vaalibudjettia seuraaviin vaaleihin mennessä.

Lopuksi haluan vielä onnitella niitä piraatteja, jotka tulivat valituiksi. Petrus Pennanen valittiin Helsingin kaupunginvaltuustoon ja Arto Lampila puolestaan Jyväskylän kaupunginvaltuustoon. Onneksi olkoon molemmille!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.