fbpx
Kohti vaaleja

Kohti vaaleja

En ole aikaisemmin ollut juurikaan mukana politiikassa. Piraattipuolueen jäsen olen ollut vuodesta 2010, mutta suurimman osan tästä ajasta olen ollut passiivinen jäsen. Olen kyllä useamman kerran harkinnut ehdokkaaksi ryhtymistä, mutta se on joka kerta jäänyt. Nyt kuitenkin päätin aktivoitua ja asettua ehdokkaaksi kuntavaaleihin.

Matkani tähän pisteeseen ei ole ollut helppo. Minulla on kokemusta oppimisvaikeuksista, kiusatuksi joutumisesta, syrjäytymisestä ja masennuksesta. Peruskoulu jäi aikoinaan kesken ja jälkeenpäin suoritin sen loppuun Kauhajoen evankelisessa opistossa.

Haluan kääntää kaikki kokemani vaikeudet voitoksi. Ne ovat auttaneet minua tiedostamaan nuorten hyvinvointiin liittyviä ongelmia ja haluan olla mukana ratkaisemassa näitä ongelmia. Unelmani on yhteiskunta, jossa kaikista pidetään huolta. Yhteiskunta, jossa kiusaamiseen puututaan, syrjäytymistä ehkäistään ja apua tarvitsevia autetaan. Siksi olen asettunut ehdokkaaksi.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.